Workshops

Ouderacademie

Sinds 2020 biedt Ouderacademie verschillende workshops aan op onze praktijk. Onder andere Eerste Hulp trainingen, draagconsulten en babymassage.

Lees meer

Borstvoedingscursus

Borstvoedingscoach Marja en lactatiekundige Nathalie bieden een informatieavond aan rondom Borstvoeding. Tarief €35 euro per stel.

Data en tijden
Nog niet bekend

Aanmelden

Bevalcursus

Diana Droog, fysiotherapeute bij Vitaal met zwangerschap als specialisme, biedt verschillende bevalcursussen. In samenwerking met onze praktijk biedt zij een bevalcursus in 1 avond aan. Hierin hoor je alle ins en outs rondom bevallen; informatie over het proces van zwangerschap en bevallen, ontspanning- en ademhalingsoefeningen, perstechnieken, verschillende houdingen, begeleiding door partner en bevalplan. Hiermee krijg je een positieve houvast voor de bevalling! Ben je zwanger, maar niet in de gelegenheid of geen zin om deel te nemen aan één van de groepscursussen? En heb je wel behoefte aan begeleiding rondom de bevalling? Dan is individuele zwangerschapsbegeleiding ook mogelijk. Neem contact op met Diana voor meer informatie of inschrijven: 0644155019.

Aanmelden

Ben je zwanger en
wil je je aanmelden?

Samen kijken naar jullie wensen en behoeften.
Je bent van harte welkom!

Afspraak maken