Workshops

Ouderacademie

Sinds 2020 biedt Ouderacademie verschillende workshops aan op onze praktijk. Onder andere Eerste Hulp trainingen, draagconsulten en babymassage.

Lees meer

Borstvoedingscursus

Wil je alles weten over borstvoeding en goed voorbereid de borstvoedingsperiode in gaan? In een groep met alleen vrouwen, alles leren over het geven van borstvoeding?

Meld je dan aan voor een van onze interactieve bijeenkomsten.

De avond wordt gegeven door onze lactatiekundige Coby Dijkstra. Met al je vragen ben je bij haar aan het juiste adres!

Wanneer:
15 augustus of 12 oktober
van 19.00-20.30u

Waar:
Bij ons op de praktijk!

Aanmelden

Bevalcursus

Diana Droog, fysiotherapeute bij Vitaal met zwangerschap als specialisme, biedt verschillende bevalcursussen. In samenwerking met onze praktijk biedt zij een bevalcursus in 1 avond aan. Hierin hoor je alle ins en outs rondom bevallen; informatie over het proces van zwangerschap en bevallen, ontspanning- en ademhalingsoefeningen, perstechnieken, verschillende houdingen, begeleiding door partner en bevalplan. Hiermee krijg je een positieve houvast voor de bevalling! Ben je zwanger, maar niet in de gelegenheid of geen zin om deel te nemen aan één van de groepscursussen? En heb je wel behoefte aan begeleiding rondom de bevalling? Dan is individuele zwangerschapsbegeleiding ook mogelijk. Neem contact op met Diana voor meer informatie of inschrijven: 0644155019.

Aanmelden

Ouderschap en hechting met je baby

Informatiebijeenkomst ‘Ouderschap en hechting met je baby’

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert de online bijeenkomst ‘Ouderschap en hechting met je baby’. Deze gratis bijeenkomst is voor zwangere vrouwen en hun partner. Tijdens deze online bijeenkomst zal de jeugdverpleegkundige van het CJG  je alles vertellen over de verandering die ouderschap met zich meebrengt, het belang van contact met je baby en hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op het ouderschap.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Ouderschap begint voor de geboorte
  • Ruimte maken voor veranderingen
  • Verwachtingen over het ouderschap en jullie baby
  • Leer je baby voor de geboorte kennen
  • Leer je baby na de geboorte nog beter kennen
  • Hechting
Aanmelden

Ben je zwanger en
wil je je aanmelden?

Samen kijken naar jullie wensen en behoeften.
Je bent van harte welkom!

Afspraak maken