Ivm de komende vakantieperiodes en zwangerschapsverlof, wordt ons team ondersteund door verloskundige Marloes. Hieronder stelt ze zich voor:
Hallo lieve mama’s en papa’s (to be)
Mijn naam is Marloes van den Berg. Ik ben opgegroeid in een warm gezin in Wateringen. In januari 2019 ben ik afgestuurd en heb Ik met veel liefde vele zwangerschappen, geboortes en kraambedden mogen begeleiden in Den Haag. Mijn passie ligt voor de volle 100% in de verloskunde, geen dag is het zelfde. Dit maakt het werk ook zo bijzonder, met natuurlijk als kers op de taart, een prachtige bevalling. Dit voelt voor mij elke keer weer echt als een cadeautje. Voor de liefde ben ik naar Katwijk gekomen en geniet ik van het mooie strand en de duinen. Ik kijk er naar uit om jullie de komende tijd te begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed.