Eerste Katwijkse baby!

Het is altijd spannend wanneer een kindje zich zal aandienen, zal het rond de uitgerekende datum zijn of toch een stuk eerder of later? In de maand december zijn de meeste zwangeren hier nog wat drukker mee bezig dan normaal, stiekem zijn de feestdagen bij veel van hen niet de meest geliefde dagen om te bevallen. De natuur houd je natuurlijk niet tegen, maar toch hebben bijna alle kinderen dit jaar gehoor gegeven aan de wens van hun moeder en verliepen zowel de kerstdagen als oud en nieuw redelijk rustig. Na de jaarwisseling volgt dan ieder jaar weer de volgende vraag: bij wie zal het eerste kindje van dit jaar geboren worden?

Op nieuwjaarsdag bleef het rustig in de praktijk, maar in de nacht van 1 op 2 januari braken bij Anne-Carien spontaan haar vliezen. De kleine hield het nog even spannend, het duurde namelijk tot de volgende avond tot de weeën op gang kwamen. Hierna verliep de bevalling toch weer best vlot en uiteindelijk werd op 3 januari om iets na 2:00 dochter Mirthe thuis geboren! Een mooi meisje wat gelijk goed van zich liet horen.

Hiermee is Mirthe de eerste baby van 2024 binnen onze praktijk en ook de eerste echte Katwijkse van dit jaar!

Verloskundigenpraktijk Katwijk wenst Anne-Carien, Corné, grote broers Lucas en Matthijs en kleine Mirthe veel liefde en geluk toe.